Cambio

Cambio

Op zoek naar een casual chique damesbroek die perfect zit? Dan bent u bij CAMBIO aan het juiste adres. CAMBIO levert sinds 1986 kwalitatief hoogwaardige en modieuze damesbroeken die geschikt zijn voor ieder moment. Wat uw smaak ook is: basic tinten, bloemen-, army-, of dierenprints, met een broek van CAMBIO ziet u er altijd stijlvol uit.

U koopt uw nieuwe CAMBIO makkelijk en snel bij ons in de winkel of in de webshop. We hebben verschillende modellen. Kijk gerust rond, er zit vast iets voor u tussen. Vragen? Stel ze!

Cambio

Cambio

Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina

Waarom Cambio?

Op zoek naar een casual maar toch chique dames broek die ook nog eens perfect zit? Dan bent u bij Cambio aan het juiste adres. Cambio levert sinds 1986 kwalitatief hoogwaardige en modieuze damesbroeken die geschikt zijn voor ieder moment. Wat je smaak ook is: basic tinten, bloemen-, army-, of dierenprints, met een broek van Cambio zie je er altijd stijlvol uit. Wij beschikken over een grote hoeveelheid verschillende broeken in allerlei prints van Cambio, zo zit er altijd een broek bij die perfect voor jou is.

Hoe is Cambio ontstaan?

Cambio is ontstaan in 1986 en is van oorsprong een Duits merk, maar in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten van Duitse mode, is dit een merk dat constant weet te verrassen. De kleurrijke broeken vol bijzondere prints zijn alles behalve saai. De boventoon wordt gevoerd door interessante motieven die ook een beetje een retro-achtige uitstraling hebben. Ze zien er echter wel modern uit vanwege de mooie pasvorm, wat uiteindelijk zorgt voor een modieuze broek die ook nog lekker zit. Elke keer is de collectie weer een succes door de geweldige prints.