Canada Goose Collectie

Canada Goose

Of het nu in de stad is, in de bergen of in koude poolgebieden, Canada Goose beschermt tegen kou. De jassen, vesten, mutsen, handschoenen en andere kleding zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest koude weeromstandigheden.

 De stijlvolle en exclusieve kleding van Canada Goose past volledig binnen het assortiment van La Boule. U treft bij ons een ruime voorraad.

Canada Goose

Canada Goose

Filter
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
 1. Canada Goose dames rossclair no fur black Canada Goose dames rossclair no fur black
  -20%
  Canada Goose dames rossclair no fur black
  As low as € 1.036,00 Regular Price € 1.295,00
 2. Canada Goose Rossclair shiny trim black Canada Goose Rossclair shiny trim black
  -20%
  Canada Goose rossclair shiny trim black
  As low as € 1.036,00 Regular Price € 1.295,00
 3. Canada Goose dames Lynnwood parka black Canada Goose dames Lynnwood parka black
  -20%
  Canada Goose dames lynnwood parka black
  As low as € 920,00 Regular Price € 1.150,00
 4. Canada Goose dames Rossclair parka Atlantic nav Canada Goose dames Rossclair parka Atlantic nav
  -20%
  Canada Goose dames rossclair parka atlantic nav
  As low as € 1.036,00 Regular Price € 1.295,00
 5. Canada Goose montebello mil green
  As low as € 895,00
 6. Canada Goose montebello red
  As low as € 895,00
 7. Canada Goose Rideau Parka Black
  -20%
  Canada Goose rideau parka black
  As low as € 600,00 Regular Price € 750,00
 8. Canada Goose Montebello black Canada Goose Montebello black
  -20%
  Canada Goose montebello black
  As low as € 716,00 Regular Price € 895,00
Filter
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina

Canada Goose

Canada Goose is een uniek Canadees merk. Het merk staat voor winterse luxe en heeft een prachtige collectie van topkwaliteit. De materialen en ontwerpen zijn geïnspireerd op de thuisbasis van het merk, het noordpoolgebied. De kleding van Canada Goose zijn dus geschikt tegen weer en wind en hele lage temperaturen.

Bij Canada Goose letten ze op detail. Elke snit, vouw en steek wordt met precisie uitgevoerd. De jassen van het merk gaan door maar liefst dertien productiefasen, zodat iedere knoop, rits en zak gecontroleerd wordt. Als laatste worden ze nog één keer helemaal met de hand nagekeken. Alleen zo krijgen de producten van Canada Goose de gewenste kwaliteit. Canada Goose is een merk zoals geen ander en heeft een unieke uitstraling.  

Hoe is het merk Canada Goose ontstaan?

In 1957 is het allemaal begonnen in een klein warenhuis in Toronto. Sam Tick begint daar het merk Metro Sportswear LTD. Het merk ontwierp parka’s voor onderzoekers op Antarctica en werd vervolgens veelvuldig gedragen door onder andere bergbeklimmers. In die tijd werd er allerlei outdoor kleding ontwikkeld. De outdoor kleding moest ervoor zorgen dat mensen warm bleven bij de enorm koude weersomstandigheden in Canada.

Een aantal jaar later sluit schoonzoon David Reiss zich aan bij het bedrijf. Hij vond een dons-vulmachine uit, wat resulteerde in het label 'Snow Goose'. Deze naam is later veranderd in de naam die we nu kennen; Canada Goose. 

Het merk krijgt extra bekendheid wanneer in 1982 de Mount Everest voor de eerste keer succesvol beklommen wordt door een Canadees. Bergbeklimmer Laurie Skreslet draagt een speciaal ontworpen parka van van Canada Goose tijdens zijn klim.

In 1990 sluit Dani Reiss, zoon van David, aan en hij stimuleert de groei van het bedrijf, waardoor we het merk kennen zoals vandaag. 

Hoe is de afwerking van een echte Canada Goose?

Alle Canada Goose kleding wordt afgewerkt met precisie en gecontroleerd met de hand. Sinds 2017 naait het merk ook een uniek holografisch label in iedere jas. 

Hoe herken je het logo van Canada Goose?

Sinds 2011 zit er in elke jas een hologram van het logo. Daarnaast is de logo patch een herkenningspunt van een echte jas. Deze moet met het juiste lettertype en kleuren op de jas geborduurd zijn. De jassen van Canada Goose zijn verder herkenbaar aan het ´Arctic Program Logo´ een iconisch logo dat centraal staat op elke jas.

Waar koopt u Canada Goose?

Echte Canada Goose producten worden alleen verkocht door geautoriseerde verkopers. Op de website van Canada Goose checkt u door de URL van een verkoopwebsite in te voeren of zij een gemachtigde verkoper zijn.

Hoe moet u Canada Goose wassen?

Na aankoop wilt u uw Canada Goose kleding zo lang mogelijk goed houden. Daarom is het belangrijk dat u de producten op de juiste manier wast en onderhoudt.

Alle producten zijn aan de binnenzijde voorzien van een bindend wasvoorschrift. Check dit label altijd goed. Daarnaast kan u deze richtlijnen aanhouden:

 • Was wollen artikelen nooit warmer dan 20 graden
 • Centrifugeer nooit
 • Gebruik niet te veel wasmiddel
 • Het beste is om artikelen met dons naar de stomerij te brengen
 • Haal de bontkraag eraf, voordat u de jas naar de stomerij brengt