Schoenen

Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina

Filling Pieces Sneakers

De sneakers van Filling Pieces verkopen wij voor dames en heren. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Portugal en er wordt gebruik gemaakt van de beste Italiaanse materialen. In combinatie met het Nederlandse design zijn de sneakers van Filling Pieces enorm uniek. Het draait bij dit merk om passie voor topkwaliteit en design.

Filling Pieces maakt schoenen van de hoogste kwaliteit en maakt gebruik van de meest duurzame productiemethoden van dit moment. Het high-end schoenenmerk heeft volledig controle over het design, de ontwikkeling en de productie. Elke sneaker is gebaseerd op een custom zool, die elk seizoen verder ontwikkelt wordt. De trendy sneakers zijn uniek in haar soort.

Hoe vallen de schoenen?

De sneakers van Filling Pieces vallen over het algemeen normaal. Wij adviseren om de schoenmaat te bestellen die je altijd draagt. Spuit je schoenen voordat je ze draagt goed in met een premium kwaliteit spray geschikt voor leer, suede en/of nubuck. Deze spray beschermt de sneakers tegen vuil, water en vlekken. Wij adviseren om je schoenen twee keer per week in te spuiten en de sneakers niet in de wasmachine te doen.