Jacob Cohen

Jacob Cohen

Wanneer we het over stijlvolle en uniek jeans hebben dan is Jacob Cohën hét merk. De kwaliteit is subliem te noemen, dankzij het werk van de designers en de materialen: denim van het Japanse Kurabo, verzilverde knopen, een kettingsteek langs de naad en een zakdoek als zak ter vervolmaking.

De webshop van La Boule heeft een breed assortiment aan jeans van dit luxueuze Italiaanse merk, met daarnaast ook polo’s en bermuda’s. Binnen onze webshop staat onze klantgerichtheid voorop.

Jacob Cohen

Jacob Cohen

Filter
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina

Jacob Cohën

Jacob Cohën staat bekend om haar perfecte jeans. De spijkerbroeken worden met de hand gemaakt in Italië en zijn van de hoogste kwaliteit. De jeans hebben een treffelijk draagcomfort, volmaakte pasvorm en zijn een uitstekende basis voor iedere outfit. Naast jeans vind je bij Jacob Cohën ook truien, polo’s en accessoires.

Bij La Boule vind je een uitgebreide collectie van Jacob Cohën voor zowel mannen als vrouwen. Alle kleding is van hoge kwaliteit en met veel zorg uitgezocht. Zo vind je bij ons altijd de beste items.

Jacob Cohën informatie

Jacob Cohën is een uniek spijkerbroekenmerk uit Italië voor zowel mannen als vrouwen. Het merk staat bekend om de perfecte jeans en heeft een uitgebreide collectie met verschillende fittings, washings en kleuren. Alles met de hand gemaakt. Daarnaast zijn ze uniek in de spijkerbroeken branche, doordat ze de nadruk leggen op duurzaamheid en eco-friendly. Alle kleuren die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk indigo, zonder chemicaliën.

Bij Jacob Cohën letten ze op detail. Bij iedere aankoop krijg je een bijpassende zakdoek en een flesje textielgeur, zodat je jeans altijd ruikt als nieuw. Daarnaast zijn de labels van het merk erg bijzonder, ze zijn gemaakt van paardenhaar.

Geloof ons, zodra je een handgemaakte jeans zoals die van Jacob Cohën heeft, wil je nooit meer anders.

Geschiedenis van Jacob Cohën

Jacob Cohën is opgericht door Tato Bardelle in 1985 in Veneto, Italië. Maar het was eigenlijk Tato’s zoon, Nicola Bardelle die met zijn creativiteit en talent het merk in 2003 naar de top bracht.

In 2004 kwam er pas een vrouwenlijn van Jacob Cohën op de markt. In datzelfde jaar werden ook de eerste “Limited Edition” collecties en de chinos voor mannen geïntroduceerd. Vier jaar later, in 2008 werden andere items zoals truien en polo’s gelanceerd en in 2010 volgde de vrouwencollectie. Allemaal gekenmerkt door een perfect design, hoogwaardige kwaliteit en meesterlijke kleurencombinaties.

Vandaag de dag wordt het merk verkocht in 450 boetieks in heel Italië en in 1500 winkels wereldwijd. Het jeansmerk hoort echt bij de top van luxe kledingmerken.

Jacob Cohën producten

Jacob Cohën jeans
De spijkerbroeken van Jacob Cohën worden allemaal met de handgemaakt en met perfectie afgewerkt. De jeans komen in verschillende kleuren, wassingen en pasvormen. De broeken zijn gemaakt van Kurabo, denim van hoge kwaliteit uit Japan. Daarnaast worden ze allemaal met 100% indigo gekleurd, zonder chemicaliën.

Jacob Cohën truien
Pas in 2008 kwamen de eerste truien van Jacob Cohën op de markt. Er zijn verschillen modellen te verkrijgen, zoals hoodies, sweaters en vesten. Allemaal gemaakt van hoogwaardig katoen en met net zoveel oog voor detail als de spijkerbroeken.

Jacob Cohën overig
Jacob Cohën heeft naast jeans en truien ook een aantal andere items in zijn collectie. Denk aan polo’s, denim blousejes en spijkerjasjes. Alle items sluiten naadloos aan bij de spijkerbroeken van het merk en zijn met precisie gemaakt.

Hoe herken je een echte Jacob Cohën?

Zoals bij alle luxe merken zijn er ook veel nep Jacob Cohën artikelen in omloop. Vaak is aan de details te zien of je een echte of neppe Jacob Cohën in handen hebt. Een echte Jacob heeft een label van paardenhaar, dit zal bij een nepartikel niet het geval zijn.

Hoe is de afwerking van een echte Jacob Cohën?

Alle Jacob Cohën kleding wordt met de hand gemaakt en afgewerkt met precisie.

Waar koop je Jacob Cohën?

Echte Jacob Cohën kleding wordt alleen verkocht door geautoriseerde verkopers. La Boule is een van deze verkopers in Nederland. Zo weet je zeker dat u bij ons alleen echte Jacob Cohën artikelen aanschaft.

Hoe moet je een Jacob Cohën wassen?

Wil je Jacob Cohën kleding natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. Daarom is het belangrijk dat je de producten op de juiste manier wast.

Alle producten zijn voorzien van een bindend wasvoorschrift. Check dit label altijd goed en volg deze op. Over het algemeen geldt; was je spijkerbroek niet te vaak, gebruik niet te veel wasmiddel en centrifugeer niet.