Broeken

Filter
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina

De broeken van Jacob Cohën

Naast onze uitgebreide collectie van Jacob Cohën jeans, wordt de collectie ook vaak uitgebreid met andere items. Wij verkopen bijvoorbeeld ook polo´s, T-shirts, sweaters en textielgeur van het merk.

Je kunt bij ons dus een complete outfit van Jacob Cohën shoppen. Zo maak jij jouw Jacob Cohën look helemaal compleet.

De kwaliteit van de broeken

Alle broeken van Jacob Cohën worden met de hand geproduceerd in Italië van alleen de beste en fijnste materialen. De jeans worden niet chemisch behandeld om zo hun natuurlijke schoonheden te behouden.

De focus van dit merk ligt op stijl, de perfecte pasvorm en comfort. Dit is terug te zien in alle kleding van Jacob Cohën. Alle knopen worden altijd gemaakt van echt zilver en het label op de achterkant wordt uitsluitend van paardenhaar gemaakt.

Alle kleuren die bij het merk gebruikt worden zijn 100% natuurlijke indigo, zonder chemicaliën. Dit is een unieke feature in de jeansbranche. Bij elk paar jeans dat je koopt, krijg je een bijpassende zakdoek.

Jacob Cohën jeans dames

Het model Kimberly slim valt mooi aangesloten om de benen. Naast het model Kimberly slim, verkopen wij het nieuwe model van Jacob Cohën; Donna Gilda slim. Dit model is even slank als de Kimberly slim, maar valt iets hoger in de taille.

Verschillende Pasvormen van Jacob Cohën

De jeans van Jacob Cohën hebben verschillende pasvormen. Het voorheen J620 model heet nu model Eduard. Dit model is een regular fit jeans die zich kenmerkt door een wat ruimere pasvorm.

Het voorheen model J622 heet nu model Nick. Dit model is een moderne jeans met stretch en heeft een slanke pasvorm.

Een ander variant op het model J622 is is het model J622 Slim, de jeans wordt nu Nick Slim genoemd, het verschil van deze jeans zit voornamelijk in de voetwijdte. Deze sluit ietsjes meer aan bij de J622 Slim dan bij de J622.

Hoe valt Jacob Cohën jeans?

De jeans van Jacob Cohën hebben een normale Europese pasvorm en zijn beschikbaar in broekmaten. Dit betekent dat ze verkrijgbaar zijn van maat 29 tot en met 42 voor mannen. Voor vrouwen begint de maat bij 26.

Waarom broeken van Jacob Cohën?

Wij hebben een enorme uitgebreide collectie van Jacob Cohën in onze winkel. Denk hierbij aan lichte kleuren, donkere kleuren, destroyed broeken, katoenen broeken en nog veel meer. Denim staat centraal in de Amerikaanse stijl, die sinds de jaren 60 over de hele wereld is verspreid. Denim staat nooit stil en ontwikkelt zich dagelijks.

Onder alle jeans is Jacob Cohën de uitblinker. De pasvorm is perfect en alle jeans zitten comfortabel. De jeans zijn bij verschillende gelegenheden te dragen, zakelijk of casual.

De jeans beschikken niet alleen over een goede kwaliteit, perfecte stoffen en comfortabele pasvorm, maar ze worden ook nog eens allemaal ingespoten met een aangename textielgeur. Na het dragen van een Jacob Cohën broek wil je niet anders meer.