Robert Friedman

Robert Friedman

Robert Friedman verenigt Amerikaanse smaak en Italiaanse elegantie in fantastische pasvormen en unieke dessins. Van origine ligt de focus op high -end fashion shirts. Hier blijft het label trouw aan, maar inmiddels hebben zij hun collectie uitgebreid met onder andere jurken en colberts. Robert Friedman staat voor luxe, elegantie en comfort.

Speciaal voor u hebben we een mooie selectie gemaakt van Robert Friedman-items in onze winkel en webshop. Neem snel een kijkje en verwonder u over de prachtige kleuren en ongekende patronen.

Robert Friedman

Robert Friedman

Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
  1. Robert Friedman dames blouse zwart
    As low as € 159,95
  2. Robert Friedman wit
    As low as € 159,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina

Robert Friedman

Robert Friedman verenigt Amerikaanse smaak en Italiaanse elegantie in fantastische pasvormen en unieke dessins. Van origine ligt de focus op high-end fashion shirts. Hier blijft het label trouw aan, maar inmiddels hebben zij hun collectie uitgebreid met onder andere jurken en colberts. Robert Friedman staat voor luxe, elegantie en comfort.

Veelzijdige collecties van premium materialen 

Ook na 30 jaar worden de originele texturen, kleuren en fantasierijke prints nog zeer gewaardeerd en gedragen door een groeiend aantal klanten. Maar de Robert Friedman collectie biedt meer dan de opvallende shirts van zijn begintijd.

Ieder seizoen ontwerpen de designers een zeer veelzijdige collectie: van formeel/zakelijk tot sport en vrije tijd. Uiteraard mag een selectie van high-end fashion voorzien van opvallende details en kenmerken niet ontbreken.

De designers van Robert Friedman gebruiken alleen maar premium materialen zoals hoogwaardig katoen en zijde. Dit draagt heerlijk en valt prachtig. De stoffen worden geleverd door topproducenten uit Italië, Zwitserland, Engeland en Frankrijk. De hoogwaardige materialen, kleuren, dessins en pasvormen zorgen ervoor dat een item uit de Robert Friedman collectie altijd up-to-date is. Zo past het perfect bij jouw dagelijkse leven, maar ook wanneer je een feestje heeft.

Hoe is Robert Friedman ontstaan? 

Robert Friedman is ontstaan in het jaar 1977. Een ervaren kleermaker en een modeontwerper liepen elkaar tegen het lijf in Florence in Italië. Toen is het label Robert Friedman daar ontstaan. Voor de blouses en overhemden wordt alleen maar de beste kwaliteit van stoffen gebruikt. Het merk is tijdloos en modieus tegelijk en mag absoluut niet ontbreken in je garderobe.