Blouses

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Xacus overhemd

Xacus is een luxe Italiaans fashionlabel dat gespecialiseerd is in overhemden. De Xacus overhemden kenmerken zich door een perfect aansluitende pasvorm.

Ze zijn een product van echt vakmanschap en hebben een kenmerkende slanke fit, gemaakt van een luxe maar draagbare stof. In de meeste overhemden zit stretch.

De Business Casual overhemden van Xacus

Wil jij ook een overhemd dat je zowel kan dragen naar je werk als in je vrije tijd? Dan is Xacus het merk voor jou, met zijn vele business casual overhemden.

In tegenstelling tot de business overhemden, heeft deze lijn vaak mooie patrooncombinaties. Je ziet gestreepte of geblokte patronen veel terug evenals een stof met een werkje. Zo geef jij een personal touch aan je outfit en kom jij stralend de dag door.

Xacus linnen overhemden

Bij ons in de winkel kun je ook linnen overhemden van Xacus kopen. De linnen overhemden hebben de unieke eigenschap om erg goed vocht te absorberen. De linnen overhemden zijn daarom heerlijk comfortabel, zelfs als je ze direct op de huid draagt. Daarnaast werkt linnen ook temperatuurregulerend en zorgt de vezel in de stof voor een gerimpeld effect. De linnen overhemden zijn vooral ideaal voor de warme seizoenen en in het najaar.

Xacus business shirt

Onder een colbert of kostuum is een overhemd altijd goed. De Xacus business shirt zijn hiervoor ideaal. De luxe, vaak strijkvrije stoffen met hun stijlvolle afwerking en verfijnde details zorgen dat dit overhemd de perfecte match is voor jouw zakelijke outfit. De overhemden kun je zowel met als zonder das dragen.

Xacus blouse jurk

Naast alle prachtige items voor heren beschikken wij over fraaie items voor dames. Wij verkopen bij La Boule blouse jurken voor dames. De jurk is helemaal van linnen en heeft een knoopsluiting. Aan de zijkant zitten twee splitten. De jurk zit erg comfortabel doordat het van linnen is en is van een hoge kwaliteit.