Philippe Model

Philippe Model

In de sneakers van Philippe Model zie je Franse en Italiaanse invloeden terug. Deze schoenen, handgemaakt van zacht leer, zijn cool en fris, metdrukke prints en opvallende tinten.

Daardoor loop je niet rond in standaard sneakers. Dat maakt de schoenen van Philippe Model ideaal voor mensen met een scherp oog voor fashion.

Philippe Model

Philippe Model

Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina

Philippe Model

Philippe Model staat garant voor luxe en kwaliteit. Iedere Philippe Model schoen is te herkennen aan het embleem in de vorm van een schild op buitenkant van de schoen.

Philippe Model produceert zowel dames- als herensneakers. Sportief, maar tegelijkertijd stijlvol en chic. Zo vallen de sneakers van Philippe Model het best te omschrijven. Ze onderscheiden zich door hun zachte en frisse kleuren, elegante en opvallende patronen en trendy details.

Daarom mag Philippe Model niet ontbreken in de collectie van La Boule. Je vindt een ruime voorraad van deze sneakers in onze webshop en winkel.

Hoe is Philippe Model ontstaan?

Het is allemaal begonnen in de jaren 80. De moeder van Philippe was een enorme fan van kunst en bezocht het ene na het andere museum. Philippe ging zoveel mogelijk met haar mee en werd daardoor geïnspireerd. Op zijn twaalfde begon hij met het ontwerpen van hoeden en schoenen, wat uiteindelijk zou uitgroeien tot zijn eigen lijn Philippe Model.

Begin jaren tachtig ontwierp Philippe zijn eerste iconische schoen: de Elastique. De aantrekkelijke schoen legde de basis voor de moderne sneaker. In deze periode opende hij ook zijn eerste boetiek aan de Place Marché St. Honoré in hartje Parijs en inmiddels het merk razend populair.

Naast het ontwerpen van zijn prachtige eigen merk was Philippe ook creatief directeur bij illustere merken als Dior en Kenzo.