Schoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Philippe Model

In de sneakers van Philippe Model zie je Franse en Italiaanse invloeden terug. Deze schoenen, handgemaakt van zacht leer, zijn cool en fris, met drukke prints en opvallende tinten.

Daardoor loop je niet rond in standaard sneakers. Dat maakt de schoenen van Philippe Model ideaal voor mensen met een scherp oog voor fashion.

De sneakers van Phillipe Model

De sneakers passen perfect bij de moderne tijd en staan voor topkwaliteit. Want van een traditionele sportschoen evolueerden deze sneakers tot een schoen vol met high-end materialen en stilistische innovaties.

Al deze elementen zorgen ervoor dat de sneakers van Philippe Model synoniem staan voor iconisch, verfijnd, uniek en kwalitatief.

Waarom Philippe Model sneakers?

De schoenen van Philippe Model zijn altijd zeer stijlvol. Elk paar schoenen wordt namelijk met de hand gemaakt van materialen die uiteraard van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor blijft de unieke luxe look van deze schoenen gewaarborgd.

De combinatie van echt vakmanschap en innoverende designs maakt het plaatje compleet. Als je sneakers zoekt met een luxe uitstraling, dan zoek je Philippe Model sneakers.