Filteren

Shirts

Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina

De T-shirts

De T-shirts van Stone Island zijn megapopulair en uniek. De T-shirtcollectie bestaat uit basis items en unieke ontwerpen met grafische prints. Op elk T-shirt is het merklogo van Stone Island zichtbaar. Vaak hebben de T-shirts het logo op de borst, maar het kan ook in een geweldige grafische print verwerkt zijn.

Het leuke aan de T-shirts van Stone Island zijn de verschillende modellen. Ben je opzoek naar een eenvoudig casual T-shirt dan hebben ze genoeg keuze. Maar als je liever een spannendere look wilt creëren door een print te dragen, dan zit dit ook in de collectie.

Je kunt enorm lang doen met de T-shirts van Stone Island door de hoge kwaliteit. De kleuren en stoffen blijven na elke wasbeurt goed. De techniek waarvan Stone Island gebruik maakt bij haar T-shirts, is een speciale katoenweving. Dit zorgt voor een sterke stof die lang de pasvorm blijft behouden. Zo heb je dus lang plezier van een Stone Island T-shirt.

De pasvorm

De T-shirts hebben een perfecte pasvorm. Over het algemeen wordt elk T-shirt gemaakt van katoen, en de speciale weving, zoals hierboven omgeschreven. Hierdoor zijn de T-shirts stevig en voelen ze stuk voor stuk zacht aan.

Hoe vallen de T-shirts?

Alle T-shirts van Stone Island vallen over het algemeen normaal qua maat. Wij raden je aan om de maat te nemen die je altijd draagt. De pasvorm blijft ook na het wassen in tact. Lees voor het wassen het wasvoorschrift op het label van je T-shirt.