Profiteer nu van kassakorting op de voorjaarscollectie!* Korting wordt automatisch verrekend.
* Een aantal items uit de herencollectie is uitgesloten van deze actie.

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is een toonaangevend Deens modemerk en de collecties kunnen het beste worden omschreven als tijdloos, exclusief en verrassend. De creatieve collecties bestaan uit mooie materialen, gedenkwaardige prints en opvallende kleuren.

Baum und Pferdgarten ontwerpt kleding voor modebewuste vrouwen, die met plezier hun eigen stijl ontwikkelen. De collecties bestaan uit verschillende items, zoals broeken, jurken, rokken, jassen, truien en tops. Ook heeft het merk een uitgebreide keus uit modieuze accessoires; tassen, hoeden, riemen, sjaals en sokken maken de look compleet.

Over Baum und Pferdgarten

Het modehuis Baum und Pferdgarten is gevestigd in Kopenhagen en in 1999 opgericht door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. De twee vrouwen inspireren en stimuleren elkaar om de mooiste collecties te ontwerpen en werken al jaren samen. Baum und Pferdgarten is een woordspeling van de achternamen van beide dames.

Het merk is ambitieus en breidt zich internationaal steeds verder uit. Momenteel is het merk in meer dan 25 landen verkrijgbaar bij selectief gekozen warenhuizen en winkels. Toch verliest Baum und Pferdgarten nooit hun Deense roots uit het oog en doen ze hun erfgoed eer aan.

Baum und Pferdgarten producten

Om uw producten van Baum und Pferdgarten zo mooi mogelijk te houden raden wij aan om deze niet te vaak te wassen. Hang uw kledingstuk even buiten of maak alleen een vlekje schoon waar nodig. Wollen items hoeven nooit gewassen te worden en jeans maar een paar keer per jaar. Mocht u ze toch in de was willen gooien? Draai de items dan binnenstebuiten en was op lage temperatuur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!