Profiteer nu van kassakorting op de voorjaarscollectie!* Korting wordt automatisch verrekend.
* Een aantal items uit de herencollectie is uitgesloten van deze actie.
Filter op:
Filters
Prijs

Canada Goose

Canada Goose Collectie

Canada Goose

Of het nu in de stad is, in de bergen of in koude poolgebieden, Canada Goose beschermt tegen kou. De jassen, vesten, mutsen, handschoenen en andere kleding zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest koude weeromstandigheden.

 De stijlvolle en exclusieve kleding van Canada Goose past volledig binnen het assortiment van La Boule. U treft bij ons een ruime voorraad.

Canada Goose Collectie

Canada Goose

Of het nu in de stad is, in de bergen of in koude poolgebieden, Canada Goose beschermt tegen kou. De jassen, vesten, mutsen, handschoenen en andere kleding zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest koude weeromstandigheden.

 De stijlvolle en exclusieve kleding van Canada Goose past volledig binnen het assortiment van La Boule. U treft bij ons een ruime voorraad.

Canada Goose

Het Canadese merk Canada Goose staat voor winterse luxe. Het merk heeft een sportieve uitstraling en staat voor precisie van elke snit, vouw en steek. De winterse stijl en keuze voor materialen die geschikt zijn tegen wind en weer, komt voort uit de plek waar het merk is ontstaan, het noordpoolgebied.

Onze webshop heeft een prachtige collectie van Canada Goose voor zowel mannen als vrouwen. Alle items zijn van topkwaliteit en premium materialen gemaakt. Zo loopt u er altijd stijlvol bij in de beste kwaliteit.

Canada Goose informatie

Canada Goose is een uniek Canadees merk voor zowel mannen als vrouwen. Het merk staat voor winterse luxe en heeft een prachtige collectie van topkwaliteit. De materialen en ontwerpen zijn geïnspireerd op de thuisbasis van het merk, het noordpoolgebied. De kleding van Canada Goose zijn dus geschikt tegen weer en wind en hele lage temperaturen.

Bij Canada Goose letten ze op detail. Elke snit, vouw en steek wordt met precisie uitgevoerd. De jassen van het merk gaan door maar liefst dertien productiefasen, zodat iedere knoop, rits en zak gecontroleerd wordt. Als laatste worden ze nog één keer helemaal met de hand nagekeken. Alleen zo krijgen de producten van Canada Goose de gewenste kwaliteit.

Canada Goose is een merk zoals geen ander en heeft een unieke uitstraling.  

Geschiedenis van Canada Goose
Canada Goose bestaat al bijna zestig jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een van werelds meest toonaangevende merken van luxe kleding.

Het begint allemaal in Toronto met immigrant Sam Tick in 1957. Hij richt Metro Sportswear Ltd. op, wat zich richt op wollen vesten, regenjassen en pakken voor op de sneeuwscooter. In de jaren ’70 sluit schoonzoon David Reiss aan bij het bedrijf. Hij bedenkt een handige donsvulmachine wat een nieuw leven blaast in Metro Sportswear Ltd. Ook richt hij het label Snow Goose op, wat later Canada Goose wordt.

Het merk geniet bekendheid door onder andere Lauri Skreslet. Zij was de eerste Canadees die de Mount Everest beklimt in 1982. Tijdens deze expeditie droeg ze een op maat gemaakte parka van Canada Goose. Ook Lance Meckey, viervoudig kampioen hondensleerennen, droeg de jassen van Canada Goose tijdens zijn races.

Vandaag de dag is Canada Goose een wereldwijd bekend merk met kledingstukken, zoals jassen, truien, skibroeken, mutsen en handschoenen.

Canada Goose producten

Canada Goose jassen
Canada Goose heeft een uitgebreide collectie jassen: parka’s, bomberjassen, lichtgewicht donsjasjes, regenjassen, bodywarmers en windjassen. Allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen zoals, dons en bont. De verschillende jassen zijn voor verschillende condities. Zo zijn sommige water- en winddicht en geschikt voor condities tot wel -25 graden.

Canada Goose truien
Pas in 2017 komt Canada Goose met haar eerste truien en vesten op de markt. De truien zijn allemaal gemaakt van Merinowol en afgewerkt met precisie. Bij het ontwerp van de truien is rekening gehouden met innovatieve toepassingen, zoals ‘thermal mapping’ oftewel op plekken waar het lichaam warmer is, zoals oksels en nek, is de stof dunner.

Canada Goose skibroeken
Canada Goose verkoopt ook skibroeken. De broeken zijn geschikt voor temperaturen die zakken onder de -30 graden. Natuurlijk zijn ze waterdicht en bestand tegen wind.

Canada Goose accessoires
Canada Goose heeft naast jassen, truien en skibroeken ook accessoires, zoals mutsen, sjaals en handschoenen. Deze zijn natuurlijk van net zulke hoogwaardige materialen gemaakt, als de andere producten van het merk. Ook de afwerking is hier wederom van hoge kwaliteit.

 

Hoe valt Canada Goose?

Canada Goose jassen
De jassen van Canada Goose hebben een normale Europese pasvorm en zijn beschikbaar in de maten XS tot en met XL. Canada Goose heeft speciaal Fusion Fit ontwikkeld voor kleinere mensen. Deze pasvorm is smaller en korter.

Canada Goose truien
De kleding van Canada Goose heeft een normale Europese pasvorm en is beschikbaar in de maten XS tot en met XL. Voor kleinere mensen heeft Canada Goose speciaal Fusion Fit ontwikkeld. Deze pasvorm is smaller en korter.

Canada Goose skibroeken
De skibroeken van Canada Goose hebben een normale Europese pasvorm en zijn beschikbaar in de maten XS tot en met XL.

Canada Goose accessoires
De mutsen en sjaals van Canada Goose komen in één maat. Handschoenen zijn wel verkrijgbaar van maat XS tot en met L voor vrouwen en XS tot en met XL voor mannen.

Hoe herkent u een echte Canada Goose?

U kunt letten op de details wanneer u twijfelt over of een product echt of nep is. Vaak ziet u het aan het logo. De stiksels, variatie in kleur en soms zelfs spelfouten, komen vaak voor in namaak Canada Goose producten.

Sinds 2017 naait het merk een uniek holografisch label in iedere jas, om zo de echtheid aan te tonen.

Hoe is de afwerking van een echte Canada Goose?
Alle Canada Goose kleding wordt afgewerkt met precisie en gecontroleerd met de hand. Hier kan een namaak niet tegen op.

Waar koopt u Canada Goose?
Echte Canada Goose producten worden alleen verkocht door geautoriseerde verkopers. Op de website van Canada Goose checkt u door de URL van een verkoopwebsite in te voeren of zij een gemachtigde verkoper zijn.

 

Hoe moet u Canada Goose wassen?

Na aankoop wilt u uw Canada Goose kleding zo lang mogelijk goed houden. Daarom is het belangrijk dat u de producten op de juiste manier wast en onderhoudt.

Alle producten zijn aan de binnenzijde voorzien van een bindend wasvoorschrift. Check dit label altijd goed. Daarnaast kan u deze richtlijnen aanhouden:

  • Was wollen artikelen nooit warmer dan 20 graden
  • Centrifugeer nooit
  • Gebruik niet te veel wasmiddel
  • Het beste is om artikelen met dons naar de stomerij te brengen
  • Haal de bontkraag eraf, voordat u de jas naar de stomerij brengt

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!