Profiteer nu van kassakorting op de voorjaarscollectie!* Korting wordt automatisch verrekend.
* Een aantal items uit de herencollectie is uitgesloten van deze actie.

Filling Pieces

Filling Pieces

De collecties van Filling Pieces zijn te omschrijven als streetwear meets high fashion. Sportief maar modieus. Het merk begon met het ontwerp van sneakers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een kledingmerk met schoenen, tassen, brillen en andere accessoires.  

Filling Pieces is een Nederlands merk met als doel de kloof tussen verschillende werelden en culturen te overbruggen met design en stijl als universele taal. De missie van het merk luidt dan ook; ‘’Wij geloven in verbondenheid door diversiteit, en gebruiken design als taal om positieve verandering te creëren.”

Filling Pieces gaat alleen voor de beste kwaliteit en de hoogste standaarden. De sneakers worden met de hand gemaakt van de beste Italiaanse materialen door een zorgvuldig gekozen team in Portugal. Samen met het Nederlandse team streven ze naar perfectie.

Over Filling Pieces

Filling Pieces vindt zijn oorsprong in 2009 in Amsterdam. Oprichter Guillaume Philibert wilde een sneaker ontwerpen tegen een eerlijke prijs. Hij ontwerpt de Low Top, een schoen die de kloof tussen streetwear en high fashion overbrugt. De Low Top werd meer dan alleen een schoeisel. Het staat symbool voor betaalbaar, luxe design.

Sinds 2009 is er veel veranderd voor het merk. Van een eenmanszaak groeide Filling Pieces uit tot een internationaal team van creatievelingen. En van een werkplek in de garage van Guillaumes ouders verhuisde het merk naar het historische bankgebouw in hartje Amsterdam.

In 2018 begon Filling Pieces een nieuw hoofdstuk en kwam hun eerste ready-to-wear collectie uit. De kleding is sportief, maar ook high fashion. Naast de unieke stukken, bevat de collectie ook tassen, brillen en andere accessoires.

Filling Pieces producten

Naast perfectie streeft het merk ook naar een betere wereld. In 2019 startte het merk met een responsibility program. De nieuwste sneakers van Filling Pieces bestaan uit biologisch leer, gekleurd met metaalvrije verf, de zolen zijn gemaakt van suikerriet en de veters zijn van biologisch katoen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!