Over La Boule

Welkom bij Laboule

La Boule is al meer dan 25 jaar een independent multibrandstore voor dames en heren in hartje Haarlem. La Boule opende zijn deuren in 1993 in het pand aan de overkant in de Barteljorisstraat waar wij nu zitten. Vele internationale mode merken voor zowel dames als heren vindt u hier. Wij verkopen high end merken zoals: Stone Island, Jacob Cohen, Closed, Woolrich en Canada Goose. Naast kleding verkopen wij een prachtige collectie schoenen van o.a. Filling Pieces, Philippe Model, Mason Garments.Wij zijn trots op de exclusieve merken die wij verkopen. 

Ons team

Paul Kegelaer is de eigenaar van La Boule. Ons team bestaat uit Paul, Melanie, Inge en Nina. Wij zijn een hecht team en persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ieder heeft een passie voor mode. 

Webshop

Naast onze winkel die 7 dagen per week geopend is, hebben wij een snelgroeiende online winkel. De webshop is een verlengstuk van onze winkel. Met onze webshop willen wij het u gemakkelijk maken om ons assortiment te bekijken of u items te bestellen. De kwaliteit en persoonlijke service die wij in de winkel bieden, staan ook in de webshop centraal. Plaatst u een bestelling voor 17:00 uur, dan zorgen wij dat uw pakket dezelfde dag nog verstuurd word. 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe items en trends, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan infomatie over de nieuwste collecties

van onze topmerken.

Schrijf u onder aan de pagina in.

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend.

  • Maandag: 12:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30- 18:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 - 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Contact

Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 023-5329583 of neem contact op via onze e-mail naar shop@laboule.nl

Tot ziens bij La Boule!

La Boule Haarlem

La Boule Haarlem
La Boule Haarlem

La Boule Haarlem